The Asanas streber etter å levere raskt og miljøvennlig til hele Norge for å gi deg muligheten til å starte din aktive livsstil så fort som mulig.

Derfor samarbeider vi med Bring Klimanøytral Servicepakke. Pakken leveres innen 2-5 virkedager, med mulighet for sporing av pakken og hentes på posten. Se mer informasjon on Bring herVi har også mulighet for DHL express med levering neste virkedag. 

Posten forplikter seg til å redusere klimagassutslipp ved levering, og du får beskjed når pakken har ankommet postkontoret eller Post i butikk.

Frakt i Norge er gratis ved kjøp over 500kr, ellers er fraktkostnad 89kr.

The Asanas er en Norsk leverandør, er all toll og moms inkludert i prisen. Ingen overraskelser.

 

Forsinket leveranse

Under høysesong eller ved høy belastning, kan vi oppleve litt lengre leveringstider.

Dersom du ikke har mottatt din vare, kontakt oss på theasanasyoga@theasanasyoga.no

 

Retur

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi ønsker at du er 100% fornøyd og tilbyr pengene tilbake ved retur av varene innen 14 dager.

Det er enkelt å returnere: 

1) Send oss en enkel epost om at du ønsker å returnere varene.

2) Fyll ut angrerettskjema i ordrebekreftelsen du fikk på epost fra oss. Send den til oss elektronisk via epost til theasanasyoga@theasanasyoga.no eller legg den sammen med varene du ønsker å returnere. 

3) Pakk varene du ønsker å returnere i boksen det kom i.

4) Merk emballasjen med ditt ordrenummer.

5) Send til Nordic Optima AS, c/o Retur, Sørbøveien 69, 4320 Sandnes. 

Du har rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn for dette.

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varene i fysisk besittelse.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i epost, i et brev sendt med post, eller via nettsidene våre (se kontaktinformasjon nederst på siden).

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper. Vennligst inkluder navn og ordrenummer.

Du må returnere varene til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 30 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 30 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

 

Shipping Internationally.

UK & Ireland - www.theasanas.co.uk

Europe - www.theasanaseurope.com

US, Canada, Australia & New Zealand + rest of the world - www.theasanasyoga.com.

korkyogamatte